MAIDEN AALBORG

MAIDEN AALBORG rykker i den kommende 2024 sæson, ud med et større show, bygget op over Iron Maiden’s ikoniske og stilsættende konceptalbum.

OM SHOWET

Showet er opdelt i 2 sæt, hvor første del er Seventh Son of a Seventh Son showet. Andet sæt består af alle de øvrige tidsløse Iron Maiden sing-a-long hits du kan ønske dig: The Trooper, Wasted Years, Fear Of The Dark og mange flere…

Seventh Son showet inddrager teatralske og storytelling elementer, tilpasset den helt rigtige Iron Maiden ånd, hvilket guider publikum igennem albummets dyster og til tider kryptiske historie.

Den visuelle oplevelse, kommer til at underbygge showet og give publikummet dén ekstra oplevelse, som netop Seventh Son of a Seventh Son historien kræver. Alt sammensat således, at selv de mest inkarnerede Iron Maiden fans vil gå fra showet, med en glædelig og ny live oplevelse af albummet.

OM ALBUMMET

Albummet henvender sig oplevelsesmæssigt i lige så høj grad til dem der ikke er bekendt med Iron Maiden’s bagkatalog, som dem der har dyrket dette ikoniske album siden dets udgivelse. Med en tracklist hvor titler som singlehits Can I Play With Madness og The Evil That Men Do er der garanteret sing-a-long for alle i salen. Ikke at forglemme det episke mesterværk, titelnummeret Seventh Son of a Seventh Son.

Seventh Son of a Seventh Son albummet blev udgivet 11. april 1988 og satte øjeblikkeligt standarder for hvordan Heavy Metal skulle lyde i mange år fremover. Seventh Son albummet er en milepæl i Metalmusikkens historie, og lagde inspirationer for generationer af kunstnere og for metalmusikken som vi kender den i dag. Historien i albummet er inspireret af den prisbelønnede bog af samme navn, skrevet af Orson Scott Card i 1987.

Historiens omdrejningspunkt er hentet i det irske folkesagn om den syvende søn, barn af den syvende søn, kommer til verden med overnaturlige evner, som kan bruges til at hjælpe folk. Men som med alt godt i denne verden, så går det ej helt som forventet i historien her…

OM MAIDEN AALBORG

MAIDEN AALBORG er først og fremmest den ægte rock ’n’ roll vare. Det er den liveoplevelse publikum får, med de sange som vi alle kender og elsker.

Musikken leveres lidenskabeligt, hårdtslående og med ægte metallisk kærlighed for verdens bedste band – IRON MAIDEN.

MAIDEN AALBORG er efterhånden en Iron Maiden institution i Danmark. Bandet har siden engang i 00’erne, Eddie-ficeret hele landet og har altid været garant for, at give publikum forrygende liveshows og nogle fantastiske fester.

MAIDEN AALBORG bandet består af ekstremt kompetente og erfarne rock ’n’ roll herrer, med mangeårig musikalsk og bandhistorik i bagagen. Blandt meget andet kan nævnes: Mercenary, SmaXone og Pretty Maids.

I Herning by, overværede selveste Iron Maiden guitaristen Adrian Smith koncerten og efterfølgende gav et stort verbalt skulderklap til bandet.

MAIDEN AALBORG fik blåstemplingen og kan derfor kaldes… ”Iron Maiden approved”

MAIDEN AALBORG er klassisk Heavy Metal leveret ud over scenekanten af Maiden fans, til alle jer Maiden og Heavy Metal fans på gulvet. Sammen laver vi en fantastik Iron Maiden fest!

Varm op med lyden af Iron Maiden:

 • Lørdag 04.05.24
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20:00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  195 kr.
 • Siddende/stående
  stående