LIVET IFØLGE EMIL & THOMAS LIVE

”Livet ifølge Emil og Thomas” er en podcast med de to venner Emil Thorup og Thomas Skov. De er meget forskellige, men på en eller anden måde har de fundet glæde i at mødes et par gange om ugen og vende stort og småt fra livet. Podcasten havde premiere på Podimo for to år siden – og siden er den bare blevet større og større. Altså podcasten.

Emil og Thomas vender oplevelser fra livet, men med det i mente, at de lever to vidt forskellige liv. Emil lever det søde jetsetliv med byture hver weekend, store armbevægelser – økonomisk og generelt og kaviar med sine kendte venner. Thomas har tre børn, en hustru, et hus og i det hele taget et liv, der er noget helt andet end Emils. Men selvom de er forskellige, er der mange ting i hinandens tilværelser, de kan spejle sig i – og man går sjældent ud af en samtale mellem Emil og Thomas uden at have fået et nyt perspektiv på nogle ting – måske er man endda også blevet en anelse klogere.

Emil og Thomas har den erklærede mission, at man både skal blive klogere OG dummere af at høre deres podcast – så det ender i nul – men allerhelst skal man være underholdt og indimellem endda grine lidt.

I showet ”Livet Ifølge Emil & Thomas LIVE” byder Emil og Thomas både garvede lyttere indenfor, men man er i den grad også velkommen, selvom man aldrig har hørt et sekund af podcasten. Aftenen byder på en samtale mellem Emil og Thomas – men publikum har også mulighed for at få svar på de spørgsmål, de måtte sidde med. Under alle omstændigheder er der lagt i ovnen til en festlig aften – hvor alt, hvad der sker i salen, bliver i salen – så I kan roligt dukke op.

SHOWMENU

Forlæng oplevelsen med en lækker Gourmet burger-menu i Roskilde Kongres- og Idrætscenters restaurant. I kan nyde menuen fra kl. 18:00. Pris 198,- pr. person.

Læs mere og bestil under TILKØB.

 • Fredag 06.10.23
 • Start
  20.00
 • Dørene åbner
  19.00
 • Sted
  Roskilde Kongres- og Idrætscenter
 • Billetpris
  275 kr.
 • Forsalg
  275 kr.
 • Dørsalg
  295 kr.
 • Siddende/stående
  siddende