Lamin

Lamin aka Lams er en af rapscenens nyeste, og mest innovative navne. Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig, at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års album udgivelse “Hva ved de om Lams”. Lams sluttede 2021 af med sit udsolgte Lille VEGA show, samt EP’en “Ny Agenda”, der udkom som et fællesprojekt mellem Lamin og Artigeardit.

2022 har hidtil været Lamins absolutte højdepunkt i karrieren. Det første halvår blev skudt i gang med den tunge og kompromisløse “Æstetisk”, der blev udnævnt til P3’s Uundgåelige. Han fulgte op med “Window”, der ligeledes strøg i A-rotation, og er blevet et stort live nummer. Herefter udkom “Vågen” med Artigeardit, der i skrivende stund har placeret sig som et top 10 hit på Spotifys Top 50. Allersenest har Lamin udgivet sit største hit (baseret på chart placeringer), “Gode Dage, Gode Drinks”. Singlen udkom som forløber for det nye album, “Kronisk Skeptisk”.

På livescenen har Lamin ligeledes haft et forrygende år, der har budt på talrige koncerter, hvor særligt det udsolgte Store VEGA og koncerten på Roskilde Festival skal fremhæves. Begge koncerter er blevet rost til skyerne af flere medier.

Lamin har netop udsendt sit 2. studiealbum, “Kronisk Skeptisk”. Lamin er en meget reflekterende og velovervejet person, der gerne stopper op og mærker efter før han træffer afgørende beslutninger. Den tilnærmelsesvist perfektionistiske rapper, ligger ligeledes meget energi i overvejelserne omkring sine værker. Koncepter, titler, visualitet mv. “Kronisk Skeptisk” indkapsler fortællingen på albummet, og er meget sigende for øjebliksbilledet i Lamins liv. Et liv med skole, blev skiftet ud med et liv som turnerende rapper. Et sceneskift, der kræver at han holder tungen lige i munden, og passer på sig selv, hvilket til tider resulterer i en kronisk skeptisk tilstand.

Support: MAS

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.

 • Lørdag 11.03.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  200 kr.
 • Siddende/stående
  stående