KONVENT

Generation Metal – en koncertrække med metal på børnenes præmisser

Alle metalfans kan huske deres første, fede metalkoncertoplevelse som barn/ung; dén der koncertoplevelse, der fik os til at blive forelsket i metalmusikkens verden, æstetik og fællesskab. Det er dog ikke altid nemt at give de uforglemmelige oplevelser videre til sine egne børn.

Koncerterne foregår ofte sent om aftenen, der spilles ret højt og stederne er for tætpakkede til børn. Og så bliver der ofte langet en masse fadøl over disken, hvilket er helt på sin plads til en metalkoncert, men helt børnevenligt er det ikke.

Det vil Gimle & Foreningen Gimle For Børn lave om på for at fremme en endnu større og mere dedikeret generation af nye metalfans. En koncertrække med metal på børnenes præmisser. En ny Generation Metal.

Læs mere om koncertrækken her

_________________________________________________________________________________________

Doom-dronningerne i Konvent spiller tungt og tryllebindende, og har du oplevet dem på Roskilde Festival, Copenhell, Wacken mv., så ved du det går langsomt… meget langsomt. Når KONVENT indtager scenen, viser de alt og alle, hvor skabet skal stå, og at metalscenens fremtid på ingen måde er forbeholdt de mænd, der længe har domineret billedet. Med deres blanding af tunge baslinjer, uhyggelige riffs og en vokal der lyder som om nogen trækker en betonklods hen over asfalt, er de personificeringen på en magtdemonstration inden for Doom Metal-genren. Det bliver vildt, det bliver fedt, og det bliver ikke, men ER fremtiden. Så tag børnene og vennerne med under armen og lad KONVENT hypnotisere, og langsomt men sikkert, trække jer ind i deres univers.

Bliv medlem – og få det hele til det halve!

Som medlem af Gimle for Børn kommer du ind til halv pris (ex gebyr) til alle Gimle for Børns arrangementer. Medlemskabet koster 275 kr. og giver halv pris på entré for op til 6 personer pr. arrangement (en god ven eller bedsteforældre må meget gerne tælle med i husstanden). 

Medlemskab kan købes her.

Generation Metal

 • Søndag 03.11.24
 • Start
  16.00
 • Dørene åbner
  15.30
 • Sted
  Gimle
 • Scene
  Tanken
 • Billetpriser
  75 - 120 kr.
 • Siddende/stående
  stående