Headbangende historier

Gimle og Maiden Aalborg præsenterer Headbangende historier Vol. 1.

Generation Metal – en koncertrække med metal på børnenes præmisser

Alle metalfans kan huske deres første, fede metal-koncertoplevelse som barn/ung; dén der koncertoplevelse, der fik os til at blive forelsket i metalmusikkens verden, æstetik og fællesskab. Men det er sjældent nemt at have sine børn med for at opleve en metalkoncert på spillestederne.

Koncerterne foregår ofte sent om aftenen, der spilles ret højt og stederne er for tætpakkede for børn, og så er der tit en del gode fadøl involveret (hvilket er helt på sin plads til en metalkoncert), men børnevenligt er det ikke. Eller rettere sagt: Det er ikke en metal-koncertoplevelse på børnenes præmisser. Det vil Gimle & Foreningen Gimle For Børn lave om på, for at fremme en endnu større og mere dedikeret generation af nye metalfans. En ny Generation Metal.

Læs mere om koncertrækken her

_________________________________________________________________________________________

Er du klar til en musikalsk rejse gennem heavy metals historie sammen med dine børn, nevø eller niece? For nu får børn i alle aldre og deres voksne nemlig muligheden for at komme på en ‘mega heavy’ rejse, der fører publikum gennem årtiers ikoniske sange, legendariske riffs og historier om de mest bemærkelsesværdige bands og musikere i metalmusikkens historie.

En musikalsk rejse, der starter i de tidlige dage med Black Sabbath og Led Zeppelin over til Iron Maiden og Motorhead – og i senere kapitler helt frem til nyere strømninger i metalmusikkens verden, vi ser i dag, som mor og far måske slet ikke kender.

Headbangende historier vil med riffs, licks og guitarsoloer fange og fortrylle både børn og unge (og de voksne), men også uddanne og inspirere næste generation af metalheads, en ny ‘Generation Metal’. Kom og vær en del af denne hårdtslående og legende musikalske rejse, når vi tager hul på første kapitel af Headbangende historier ‘Fra Heavy til Metal vol. 1 ‘

Vi anbefaler en alder fra 5 år og op, men mindre børn er også velkommen, så længe det er på barnets præmisser. Større teenagere samt metalelskede onkler/tanter er også meget velkommen til at joine, så længe de er i følgeskab med en fra den nye Generation Metal.

Generation Metal er udviklet i samarbejde med Foreningen ‘Gimle For Børn‘ og bygger på mere end 15 års gode erfaringer med at afholde events for børn på Gimle hele året rundt. Så bag alle arrangementer står et stærkt netværk af frivillige forældre med børn i alle aldre samt Gimles tekniske og professionelle personale.

Bliv medlem – og få det hele til det halve!

Som medlem af Gimle for Børn kommer du ind til halv pris (ex gebyr) til alle Gimle for Børns arrangementer. Medlemskabet koster 275 kr. og giver halv pris på entré for op til 6 personer pr. arrangement (en god ven eller bedsteforældre må meget gerne tælle med i husstanden). 

Medlemskab kan købes her.

Generation Metal

 • Søndag 18.05.25
 • Start
  16.00
 • Dørene åbner
  15.30
 • Sted
  Gimle
 • Scene
  Tanken
 • Billetpriser
  75 - 120 kr.
 • Siddende/stående
  stående