Gimle Comedy Club

Open Mic på Gimle er tilbage og stand-up-komikerne er ved at koge over af idéer og jokes, der skal afprøves.

Gimles Comedy Club holder til i Gimles Kælder, hvor der er god plads til gæster med hang til et godt grin. Samtidig kommer du stadig med helt tæt på komikernes træning.

I mange år har Danmarks største og bedste stand-up komikere lagt vejen forbi Gimle. Gimle vil bringe endnu mere comedy til Roskilde og bakke op om både mindre og større komikere.
Til en Open Mic afprøver komikere deres materiale for at teste hvilke jokes, der virker, og hvilke der ikke gør.

En Open Mic kan anses som komikernes øvelokale, deres træningscenter eller det sted, hvor helt nye jokes fødes. Det betyder, at du på Gimle Comedy Club ikke kun vil få mulighed for at opleve den spæde fødsel af de (måske) sjoveste jokes performet af både Danmarks garvede, men også splinternye komikerspirer.

Til hver Open Mic vil der være en vært; en rutineret komiker, som sørger for et højt niveau gennem hele aftenen.

Husk at dørene altid åbner kl 19.30, med showstart kl. 20.00 – så der er mulighed for en øl eller andet i baren inden.

Vores Comedy Club har ofte fuldt hus, så derfor kan du nu sikre dig en plads, ved at reservere en stol til 31 kr.
Hvis der stadig er ledige pladser, er det først til mølle når dørene åbner – hvor der er fri entré.
Vi opdaterer samme formiddag, om der er flere pladser tilbage.

VÆRT: NIKOLAJ WULFF

Nikolaj Wulff debuterede med stand-up allerede som 15-årig, men fik først finpudset talentet i de efterfølgende år på de sociale medier. Med garant for solide mængder jokes på nettet, formåede han hurtigt at samle flere tusinde følgere.

Direkte fra internettet og ud på scenen, tog han for alvor landet med storm, da han i foråret 2018 turnerede Danmark rundt med sit første one-man show: “JOKES” – Showet spillede for udsolgte sale i alle kongerigets afkroge, blandt andet på Bremen Teater, hvor det blev optaget. Showet kan ses gratis på YouTube, hvor det i skrivende stund har høstet pæn respons i form af +200.000 visninger. I 2022 udkom Nikolaj Wulff med sit andet stand up “EPISK” som han havde stor succes med.

Nikolaj er et af de bedste bud på en komiker, som du kommer til at se meget mere af i fremtiden. Han er nemlig muligvis den yngre del af befolkningens favoritkomiker – hans stand-up, klipshow og sketches er nemlig blevet liket mere end 3millioner gange på TikTok.

Open Mic

 • Tirsdag 03.10.23
 • Start
  20:00
 • Dørene åbner
  19:30
 • Sted
  Gimle
 • Scene
  Kælderen
 • Billetpris
  31 kr.
 • Forsalg
  31 KR.
 • Dørsalg
  Fri entré hvis pladser
 • Siddende/stående
  siddende