Gimle Comedy Club – Open Mic

Gimles Comedy Club holder til i Gimles Kælder, hvor der er god plads til gæster med hang til et godt grin. Samtidig kommer du stadig med helt tæt på komikernes træning.

I mange år har Danmarks største og bedste stand-up komikere lagt vejen forbi Gimle. Gimle vil bringe endnu mere comedy til Roskilde og bakke op om både mindre og større komikere.

Til en Open Mic afprøver komikere deres materiale for at teste hvilke jokes, der virker, og hvilke der ikke gør. En Open Mic kan anses som komikernes øvelokale, deres træningscenter eller det sted, hvor helt nye jokes fødes. Det betyder, at du på Gimle Comedy Club ikke kun vil få mulighed for at opleve den spæde fødsel af de (måske) sjoveste jokes performet af både Danmarks garvede, men også splinternye komikerspirer.

Til hver Open Mic er der en vært; en rutineret komiker, som sørger for et højt niveau gennem hele aftenen.

Husk at dørene altid åbner kl 19.30, med showstart kl. 20.00 – så der er mulighed for en øl eller andet i baren inden.

Vores Comedy Club har ofte fuldt hus, så derfor kan du nu sikre dig en plads, ved at reservere en stol til 31 kr. Hvis der stadig er ledige pladser, er det først til mølle når dørene åbner – hvor der er fri entré.

Vi opdaterer samme formiddag, om der er flere pladser tilbage.

VÆRT: Anders Morgenstierne

Anders Morgenstierne optræder går det ikke særlig hurtigt og det bliver heller ikke råbt særlig højt. Til gengæld er han original og nærværende. Og han elsker at inddrage publikum i sine oplevelser med en verden, som ofte går alt for stærkt til at han selv kan følge med i den. Udover at være en etableret del af Stand-up scenen i København, har han arbejdet på comedyproduktioner til både TV og radio og kunne i år opleves som reporter på TV 2 Zulus program “En slags nyheder”.

 • Tirsdag 21.05.24
 • Start
  20.00
 • Dørene åbner
  19:30
 • Sted
  Gimle
 • Scene
  Kælderen
 • Billetpris
  31 kr.
 • Siddende/stående
  siddende