Fribytterdrømme

SIDSTE CHANCE FOR AT HØRE FRIBYTTERDRØMME LIVE!

Fribytterdrømme har efter en 13 årig musikkarrierer valgt at opløse bandet.

Bandet udtaler:

“Vi har valgt at opløse Fribytterdrømme. Det vil sige, at Mennesketouren til efteråret bliver vores sidste tour som band nogensinde. Vi forlader alle bandet som de venner vi altid har været.”

I slipstrømmen af deres anmelderroste ep Menneskejagten tager Fribytterdrømme på landevejen med Mennesketouren og besøger Gimle d. 10. november.

Fribytterdrømme lever og ånder med scenen under fødderne. Livemusikken og bandoplevelsen er drivkraften bag trioen og hvorfor de, år efter år, bliver ved med at drømme og hungre efter den synergi og magiske rock-poesi, der opstår mellem publikum og dem.

”Det er fuldstændig magisk at svede og leve på scenen med publikum. Det er vores koncerter – men det er deres fest, og vi kommer for at levere.” – Lau Ingemann Vinther Pedersen.

Fribytterdrømme hyldes ofte for at være et af de mest kompetente live acts på den danske musikscene og har spillet over 175 koncerter i Danmark – blandt andet på Roskilde Festival, Smukfest, Heartland Festival, Spot Festival og P6 Beat Rocker Koncerthuset. 

I 2019 udgav Fribytterdrømme dokumentarfilmen Fribytterdrømmen, som havde premiere på CPH:DOX, og i 2021 kunne de fejre 10-års jubilæum, som de markerede med endagsfestivalen Fribytterfestival – 10 år med drømme.

Vi ser frem til at kunne feste med dem en sidste gang, og de lover at det bliver en afskedskoncert med manér:

“Vi vil danse og synge sammen med jer og nyde den musik vi har skabt – for en sidste gang.”

Trioen, som består af Lau Ingemann Vinther Pedersen, Tobias Smith Agger og Felix Corrigan Suneson sluttede sidste år af med et kæmpe brag med deres eneste indendørs koncert det år i Den Grå Hal.

Support: Skarv

Skarv er et dansksproget syrerock-band, som i deres musik både trækker på gamle dyder såvel som moderne tendenser. Udgangspunktet har fra starten været, at forvandle den gamle klichefyldte genre som medlemmerne elsker, til noget alle i dag vil kunne relatere til.
Med en instrumentering bestående af trommer, bas, guitar, orgel og tværfløjte spænder udtrykket fra melankolske popmelodier til rå 70’er tråd, som danner et stort lydunivers, der drager lytteren opad. Lyrikken kredser om det at være ung, i en verden hvor der ikke er plads til det, og det eneste man kan gøre for at skabe forandring, er at råbe højt.
Stemningen bandet sammen skaber, indbyder lytteren til at flyde hen i musikken og give slip, på hvad der end måtte bekymre, ligesom bandets begejstring for at spille live er til at tage at føle på. Så tag hinanden i hånden og flyv op i himmelrummet hvor alt er bekendt, men intet er som før.

 • Fredag 10.11.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  200 kr.
 • Siddende/stående
  stående