FRAADS

Den energiske og originale duo FRAADS, bestående af Papa Erotic og David Engelbrecht, har altid været kendetegnet ved excentrisk musik og ambitiøse liveshows. FRAADS har annonceret udgivelsen af deres andet studiealbum i 2023. Det kommende album bliver en elektronisk og genrebrydende oplevelse, med hilsner til alt fra nostalgiske Nintendo-spil til stærke popmelodier. Albummet vil indkapsle te-maer som død, FOMO, venskab, eventyr og breakup. Anden single fra det kom-mende album, udgives d. 5/5 2023 samme dag som de optræder på den store udendørs scene på årets SPOT Festival. 

At skabe en unik og dragende live oplevelse, har altid været en hovedambition for den nytænkende duo og det kan publikum nu se frem til at opleve, når de turnerer rundt i Danmark til efteråret 2023. Soundvenue skrev i én af deres to 5-stjernede anmeldelser af FRAADS’ koncerter, at ”FRAADS forvandlede Musikhusets Store Sal til en helt anden verden” og at publikum tog imod dem, med en velkomst der kunne være ”verdensstjerner værdig”, mens GAFFA senest skrev ”Så tak, FRAADS, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance”. Det er altså ikke ubegrundet, når man siger at FRAADS er gennemslående liveperformere, og om deres kommende tour udtaler de:

“Vi glæder os for sygt til at komme ud og spille igen, og den her gang med vores nye album i ryggen! Sangene får liv og betydning når vi spiller dem live for jer, så vi kan ikke vente med at åbne dørene og genforenes med vores dedikerede og elskede Fraadsere!”

I december 2022 udgav FRAADS singlen ”Forsigtig”, der er en sang om at kræve sin egen tid og plads på dansegulvet, hvor ingen skal røre ved en, men også en sang om aldrig at kunne blive rørt igen efter at have mistet sit livs kærlighed. Singlen landede dem en plads på Soundvenues liste over ”De 25 bedste danske sange” fra 2022 og har ligget flere uger i A-rotation på P3. Et samlet værk fik fans sidst i august 2020, da FRAADS udgav deres debutalbum ’FRaaaDS’, der fik utrolig flotte anmeldelser med på vejen. Duoen har brugt de sidste to år i studiet for at arbejde på nyt materiale til deres næste udgivelse, som udkommer i år, der peger i nye retninger for den dansksprogede duo og Soundvenue har udnævnt det kommende album til et af “Dem vi ikke kan vente med at høre i 2023”.

“Med den her plade føler vi, at vi har skrevet et nyt kapitel i vores lyd og fortælling. Det har været en lang og dybdegående proces, og vi har skrevet musik nok til 4 albums den her gang. Men vi er landet et sted, som vi føler, ikke kunne være an-derledes, og det betyder meget for os at skulle dele det med jer snart!”

Der skal danses tæt, længtes, grædes og skriges, når FRAADS fylder Gimle med deres euforiske, altomfattende og overvældende musikalske univers.

Unge under 25 år/ studerende: 95 kr. Der er et begrænset antal – først til mølle!

 • Fredag 08.12.23
 • Start
  20.30
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpriser
  95 - 205 kr.
 • Forsalg
  95 - 205 kr.
 • Dørsalg
 • Siddende/stående
  stående