Flook

Efter 14 års pause kom det engelske/irske band Flook tilbage i 2019, med albummet Anchora, som blev en stor success. Publikum havde savnet dem, og de selv havde savnet at spille sammen.
 
Med Brian Finnegans og Sarah Allens fløjter, Ed Boyds guitar og John Joe Kellys bodhran væver og spinder dette ikoniske band traditionelt rodfæstede melodier til en medrivende lyd – med stramme rytmer og virtuos improvisation. Flook besidder en sjælden blanding af brændende teknisk brillans, fint og præcist samspil, og en fed, eventyrlig musikalsk fantasi.
 
Flook blev dannet for over 25 år siden af fire venner og bragede ind på den internationale musikscene med deres debut studiealbum, ‘Flatfish’. Bandet havde en bemærkelsesværdig succesfuld optræden- og indspilningskarriere – den rene fornøjelse ved at spille sammen skinnede igennem på deres album. Men det var deres liveoptrædener, der virkelig gik i hjerterne på dem, der så og lyttede. Relationen mellem disse fire musikere og den store nydelse, de udviklede ved at spille sammen, er blevet kommenteret af både publikum og kritikere.
 
Efter at have vundet bedste band ved BBC Folk Awards 2006, tog Flook en pause i 2008, men de forblev ikke tavse længe, og de sidste 4 år har set dem fortsat med at spille lejlighedsvise live shows, herunder korte turnéer i Japan, Irland og Tyskland, samt festivalshows blandt andet på Tønder Festivalen i 2016 og flere gange på Celtic Connections i Glasgow.

BLIV MEDLEM AF FOLK ROSKILDE!

Årskontigentet er for 2024:  200 kr. og som medlem får du 50 kr. rabat til Folk Roskildes koncerter, med mindre andet er nævnt. Desuden er du med til støtte udbredelsen af folkemusikken.

Medlemskabet kan købes her.

Som noget nyt kan du nu købe din medlemsbillet online – vælg billettypen Folk Roskilde medlemspris.  

Folk Roskilde

 • Onsdag 25.09.24
 • Start
  19.30
 • Dørene åbner
  19.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpriser
  130 - 205 kr.
 • Forsalg
  130-205 kr.
 • Dørsalg
  130-225 kr.
 • Siddende/stående
  siddende