EPIC FEST CHAPTER 1 – LØRDAG

EPIC FEST – CHAPTER 1: DAWN OF THE DRAGON AGE

Denmark’s new Power Metal event at Gimle in Roskilde!

Friday April 14th:
Blind Guardian (DE)
Lastera (DK)

Saturday April 15th:
Dream Evil (SE)
Rhapsody Of Fire (IT)
Dragonland (SE)
Iron Fire (DK)

Ticket sale:

500 kr – Partout/valid both days – SOLD OUT
350 kr – Friday – SOLD OUT
250 kr – Saturday – SOLD OUT

If you have questions in relation to ticket purchases or experience challenges with language or foreign credit cards, contact Billet@gimle.dk and we will be ready to help you.

Danmarks nye 100% rendyrkede power metal event på Gimle!

Under navnet DAWN OF THE DRAGON AGE er det med stor stolthed, at vi nu kan løfte sløret for programmet til denne første udgave af EPIC FEST.

Lørdag:

DREAM EVIL

Når svenske Dream Evil åbner op for den store og eventyrlige bog om heavy metal kan vi med rette forvente storslåede riffs, episke melodier og gigantiske omkvæd. Svensken ved hvordan et power metal-hit skal skrues sammen. Hør blot på episke bangers som “Chasing The Dragon”, “The Chosen Ones” og hittet over dem alle “The Book Of Heavy Metal”. Mon ikke vi får dem alle og mange flere, når Fredrik Nordstrøm og co. sender os ud på dragejagt fra Gimle’s scene? Det kan vi godt forvente!

RHAPSODY OF FIRE

En sand legende besøger os i Roskilde. Hans navn er Alex Staropoli og dette navn burde klinge som sød musik i ørerne hos alle powermetal fans. Som medskaber og sangskriver i Rhapsody og sidenhen Rhapsody Of Fire har han stået bag nogle af de største sange indenfor genren. Vi er derfor enormt stolte over at kunne præsentere de symfoniske power metal legender Rhapsody Of Fire til den første EPIC FEST og med sange som “Emerald Sword”, “Dawn Of Victory” og “Holy Thunderforce” i bagkataloget, er vi sikre på, at det nok skal blive en fest. Dét kombineret med nye sange fra de seneste to albums “The Eight Mountains” og “Glory For Salvation”. Italiensk power når det er aller mest episk!

DRAGONLAND

Dragonland er lidt af en sjældenhed på den danske scene. Så dét at de har sagt ja til at spille hos os er vi naturligvis enormt glade for. De svenske symfoniske power metal krigere fra Göteborg har ikke udgivet et nyt album siden 2011’s mesterlige “Under the Grey Banner”, men eftersigende skulle et nyt album være lige på trapperne. Gør dig klar til en teatralske oplevelse af fineste rang, med et band der spiller lynnende hurtig symfonisk power metal, med spandevis af musicalvibes.

IRON FIRE

Det er umuligt at sige dansk power metal uden at inkludere Iron Fire. Iron Fire er så afgjort det største rendyrkede powermetal herhjemme. Siden 1995 har bandet, ført an af Martin Steene i front, udgivet en perlerække af episke rifforienterede albums. Fra 2000’s “Thurderstorm” og til den seneste udgivelse “Beyond The Void” fra 2019 har Iron Fire altid været tro mod sig selv og deres fans. En dansk klassiker venter på EPIC FEST!

 • Lørdag 15.04.23
 • Start
  19.00
 • Dørene åbner
  18.30
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  250 kr.
 • Siddende/stående
  stående