EPIC FEST – CHAPTER 1 – FREDAG

EPIC FEST – CHAPTER 1: DAWN OF THE DRAGON AGE

Denmark’s new Power Metal event at Gimle in Roskilde!

Friday April 14th:
Blind Guardian (DE)
Lastera (DK)

Saturday April 15th:
Dream Evil (SE)
Rhapsody Of Fire (IT)
Dragonland (SE)
Iron Fire (DK)

Ticket sale:

500 kr – Partout/valid both days – SOLD OUT
350 kr – Friday – SOLD OUT
250 kr – Saturday – SOLD OUT

If you have questions in relation to ticket purchases or experience challenges with language or foreign credit cards, contact Billet@gimle.dk and we will be ready to help you.

Danmarks nye 100% rendyrkede power metal event på Gimle!

Under navnet DAWN OF THE DRAGON AGE er det med stor stolthed, at vi nu kan løfte sløret for programmet til denne første udgave af EPIC FEST.

Fredag d. 14. april:

BLIND GUARDIAN

Dannet under navnet Blind Guardian I 1987 har de tyske legender skabt nogle af de største milepæle, ikke bare indenfor speed- og power metal, men også på metalscenen sådan helt generelt. Glæd dig til at synge med på udødelige klassikere som “Imaginations from the Other Side”, “Mirror Mirror”, “Valhalla” og “The Bard’s Song”, side om side med nye sange fra det kommende aggressive album “The God Machine”. Leveret af et band, der normalt headliner festivaler som Wacken og Summerbreeze og som altså nu også headliner EPIC FEST på Gimle.

LASTERA

Opstået ud af asken fra Downfall er Lastera det nyeste skud på den danske powermetal stamme. Det er ikke ofte at nye danske power metalbands opstår, men når de gør, er det altid interessant at følge. Og Lasteras debutalbum “From The Ashes” fra 2022 har bestemt fået rosende ord med på vejen hos både den danske og internationale presse. Progressiv melodisk powermetal fyldt med melankoli er hvad der venter hos Lastera, der er første band på scenen til EPIC FEST.

 • Fredag 14.04.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  350 kr.
 • Siddende/stående
  stående