Dodo & The Dodo’s

Der er ikke mange af dem tilbage…

De enormt hitproducerende bands fra 80’erne og 90’erne…

De fleste er ved at være oppe i årene, og hvis de spiller, er det i et relativt begrænset omfang… Det er faktisk helt omvendt med Dodo & The Dodo’s. De var knapt voksne da de begyndte at spille, og de er derfor stadigvæk raske og i deres bedste alder, selvom de snart har spillet svarende til et helt professionelt musikliv sammen. Der er med andre ord mange gode år tilbage i tanken hos det folkekære band… I efteråret 2023 tager bandet på en tour på landets spillesteder med alle deres hits, med både fest- og ”syng med” garanti. Bandet oplever en tilstrømning både udenfor og indenfor, som bare vokser og vokser i takt med mange unge mennesker lærer bandets sange at kende. Dodo & The Dodo’s streamer således helt vildt meget, sammenlignet med andre bands i den størrelse.

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.

KONCERTMENU

Skal du til koncert på Gimle, er der god grund til at starte din aften på Carnevale Italian
Restaurant, vores gode nabo på Helligkorsvej 4D.

Hos Carnevale får du velsmagende italiensk mad serveret af deres gæstfrie personale.

Du kan vælge mellem to typer af koncertmenu:

2-retters menu bestående af en pastaret og dessert til 199 kr. pr. person (drikkevarer er ikke inkluderet og skal bestilles separat)
3-retters menu bestående af en pastaret, en kødret og dessert til 399 kr. pr. person (drikkevarer er ikke inkluderet og skal bestilles separat)

Menuen vælges af Carnevales kokke og vil løbende ændre sig efter sæsonen.

Menuen skal bestilles på forhånd, og du kan vælge mellem to tidspunkter – enten kl. 17.15 (bordet er jeres indtil kl. 18.45) eller kl. 19.00 (bordet er jeres indtil kl. 20.30), alt efter hvad der passer jer bedst.

Læs mere og bestil koncertmenuen her.

 • Lørdag 07.10.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  325 kr.
 • Forsalg
  325 kr.
 • Dørsalg
  355 kr.
 • Siddende/stående
  stående