Cirith Ungol

I AM THE GOD OF HELLFIRE AND I BRING YOU FIRE! 

Endelig! Fans af det reneste heavy metal har ventet i årevis på at dette endelig skulle ske! Nu er tiden inde:

Det bliver simpelthen ikke mere true episk heavy metal end med undergrundskongerne i amerikanske Cirith Ungol, der nu endelig – langt om længe – kommer til Danmark. På deres første og eneste visit nogensinde her til lands.

Det synes ikke at kunne passe bedre end at det naturligvis er i de døde kongers by, at Tim Bakers ikoniske skærebrænder vokal skal lyde for første og eneste gang i Danmark, når han sammen med resten af Cirith Ungol hæver sværdet højt for det sandeste heavy metal der findes!

Med inspiration i fantasy og – ikke mindst – J.R.R. Tolkien’s univers har Cirith Ungol, siden slutningen af 70erne, beriget os med ikoniske heavy metal udgivelser som ”Frost and Fire”, ”King Of The Dead” , ”One Foot in Hell” og ”Paradise Lost” inden bandet gik i dvale og først vendte sejrrigt tilbage til scenen igen i 2020 med den anmelderroste ”Forever Black” .

Anmelderrost må man også sige, at bandet seneste udgivelse fra 2023 ”Dark Parade” er blevet. Et album der allerede nu forventes at toppe mange årslister. Som Devilutions Mads Pedersen skrev i sin 5/5 stjernede anmeldelse af pladen:

Cirith Ungol spiller som en drøm på dette album, og hvor mange andre veteranbands efterhånden begynder at lyde slidte, lyder amerikanerne som et band i topform. Cirith Ungols sjette og måske sidste album er tidløs og formidabelt velspillet metal fra en af genrens store stilskabere.

Oplev stilskaberne for første og eneste gang i Danmark, når Cirith Ungol slutter deres karriere af i efteråret 2024, men nogle få eksklusive koncerter, hvor vi med stolthed kan præsentere dem på Gimle i Roskilde.

COME ON – JOIN THE LEGION!

Special guest: NIGHT DEMON

 • Torsdag 19.09.24
 • Start
  20.00
 • Dørene åbner
  19:00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  295 kr.
 • Forsalg
  295 kr.
 • Dørsalg
  325 kr.
 • Siddende/stående
  stående