Bragr

Lyden af Skandinavien
Vi har taget navn efter Bragr (Brage), som i nordisk mytologi er guden for skjaldekunst, musik og poesi. For det er det, det handler om for os : skjaldekunst og musikalsk veltalenhed. Vores ambition er, at musikken fortæller historier og skaber stemninger, som bevæger publikum – både følelsesmæssigt og kropsligt. Vi vil vise dem, som oplever os, at folkemusikken slet ikke er støvet. Tværtimod tilbyder genren en blanding af smukke melodier og akustisk heavy-metal fra 16- og 1700-tallet . Derudover supplerer vi med en række egne kompositioner i traditionens stil.

Musikken, vi spiller, er hentet fra den skandinaviske folkemusik-tradition, men vi giver den en nutidig fortolkning og et tvist, som bringer fortid og nutid sammen. Vi gør det ikke ved hjælp af trommemaskiner, computere og samplinger, men ved at lægge ekstra fokus på rytmikken og arrangementerne og ved at give de enkelte instrumenter et mere distinkt udtryk og større spillerum i numrene. Vores instrumentering er traditionel: nyckelharpa, båndløs akustisk bas, klaver, trommer, percussion, guitar, sang, jødeharpe m.m.

Således bevæger folkemusikkens toner og tekster sig tværs over de 500 år, og vi skaber en samklang mellem fortid og nutid. Musikken rammer og rummer helt enkle og stærke menneskelige grundfølelser – glæde, sorg, kærlighed, begejstring og vemod.

Perry Stenbäck: Nyckelharpa/guitarer/vokal
Christine Dueholm: Trommer/perkussion/vokal
Jesper Frost Bylling; Bas/vokal/ overtone sang/jøde harpe
Kristian Bisgaard: Piano/vokal/harmonika

BLIV MEDLEM AF FOLK ROSKILDE!

Årskontigentet er for 2024:  200 kr. og som medlem får du 25 kr. rabat til Folk Roskildes koncerter, med mindre andet er nævnt. Desuden er du med til støtte udbredelsen af folkemusikken.

Medlemskabet kan købes her.

Som noget nyt kan du nu købe din medlemsbillet online – vælg billettypen Folk Roskilde medlemspris.

FOLK ROSKILDE

 • Tirsdag 27.02.24
 • Start
  19.30
 • Dørene åbner
  19:00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpriser
  130 - 230 kr.
 • Forsalg
  130-230 KR.
 • Dørsalg
  250 KR.
 • Siddende/stående
  siddende