Ashes of Billy

Den unge rocktrio stod d. 2. februar for en propfyldt koncert i kælderen på Gimle. Var du en af de uheldige, der ikke nåede at få billet, så har vi en fantastisk nyhed til dig. Ashes of Billy spiller nemlig på Gimle igen til efteråret, denne gang i vores store sal Tanken!

Ashes of Billy er en rocktrio, der spiller en mellemting mellem grunge og heavy. Og drengene kan i hvert fald få både unge og gamle rock’n’rollere til at knibe en tåre, når de gir den gas på scenerne rundt omkring i landet.

På under et år har Ashes of Billy underskrevet en management kontrakt, samarbejdet med to af de mest respekterede producere i rockverdenen, fået airplay på myRock og er blevet booket til When Copenhell Freezes Over 2024. Talentet og ambitionerne er tårnhøje hos de tre drenge på hhv. 14,15 og 16 år. De er nu klar til at bygge oven på det momentum de har skabt det seneste år, med den spritnye single ‘Feel You Around’

Drengenes relativt korte historie sammen, tager sit totalt tilfældige udgangspunkt i en musikbutik i Malmø, hvor Daniel (sang/guitar) møder Johan (trommer). Daniel kigger på guitarer, og Johan sidder og tamper løs på et eltrommesæt nede i trommeafdelingen. Lang historie kort bliver de to drenge perlevenner og begynder at spille sammen. I april 2022 og efter at have uploadet et par videoer på Facebook, modtager Daniel en besked fra Anton (bas), som spørger, om drengene ikke mangler en bassist. Det gjorde de, og i sommeren 2022 spiller Ashes of Billy deres første koncert på Sejerø-festivalen.

Siden rocktrioen først begyndte at spille sammen i en garage ved Roskilde tilbage i april 2022, har de allerede udgivet to EP’er – ‘Playdate’ (2022) og ‘The Right Place’ (2023), spillet support shows for bands som Red Warszawa, Siamese og Psyched Up Janis samt haft flere singler i rotation på myRock. Efter en underskrevet management kontrakt med Prime Collective, er de unge drenge klar til at præsentere deres tredje EP ‘Obscene’ – Produceret, mixet og mastereret af Tue Madsen (Babymetal, Behemoth, Meshuggah, i.e.). Den nye EP er sat til at blive udgivet d. 7 marts gennem Prime Collective.

Singlen ‘Feel You Around’ er allerede nu tilgængelig på alle streamingtjenester.

 • Lørdag 30.11.24
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20:00
 • Sted
  Gimle
 • Scene
  Tanken, Gimle
 • Billetpriser
  75 - 195 kr.
 • Siddende/stående
  stående