Anne Linnet

Anne Linnet tager på ‘Sange Til Livet’-forårstour

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits og klassikere mindst lige så kendt for sine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

50 NYE ’SANGE TIL LIVET’ SER DAGENS LYS EFTER ÅRTIER I ANNE LINNETS SANGSKUFFE

Det lyder skørt, når man siger det i dag, men i en lang, lang årrække lå den nu yderst velkendte og elskede Anne Linnet-sang ’Forårsdag’ i en skrivebordsskuffe og bare ventede. Ventede på at finde sit rette hjem. Det samme gør sig gældende for de 50 ’SANGE TIL LIVET’, som Anne Linnet netop nu hiver frem efter årtier i sin sangskuffe.

”’Forårsdag’ skrev jeg, da jeg var ganske ung, og den lå i min skrivebordsskuffe i 18 år. Først lavede jeg Anne Linnet Band, som ikke føltes som det rette sted for sangen at bo, fordi Anne Linnet Band var fest og farver. Efterfølgende kom Marquis de Sade, og der syntes jeg heller ikke, den kunne bo. Det gik slet ikke. Så den lå ligesom bare der, men jeg havde det hele tiden i baghovedet, at jeg var glad for den sang. Og da jeg lavede albummet ’Jeg er jo lige her’, tænkte jeg endelig: Her kan den bo. Her er den i en sammenhæng, der er fin for den”, fortæller Anne Linnet.

Men ’Forårsdag’ er ikke den eneste sang, der har levet en stille tilværelse i en skrivebordsskuffe. Og nu udgiver Anne Linnet ikke bare et, men hele fire album under titlen ’SANGE TIL LIVET’ med 50 ’skuffesange’ fra de seneste 20 år, hvoraf nogle har ligget og puttet sig i skuffen siden 2003, mens andre er skrevet for ganske nylig. Som med ’Forårsdag’ er det sange, der ikke har passet ind nogle steder. Ikke før nu.

”På et tidspunkt gik det op for mig, at der var nogle sange, der igen lå i den skuffe. Nu sender jeg dem ud i verden, de 50 små børn er blevet voksne og skal ud i livet og klare sig selv”, siger Anne Linnet. ” Og nu får de så deres helt eget univers.

I foråret 2023 kan publikum opleve hende i en intim opsætning i trio-format, når hun tager sine nye såvel som kendte sange fra sit store bagkatalog med rundt i landet.

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.

 • Fredag 31.03.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  430 kr.
 • Forsalg
  430 kr.
 • Dørsalg
  455 kr.
 • Siddende/stående
  siddende