ER DU VORES NÆSTE PRAKTIKANT?

Brænder du for musik, frivillighed, SoMe, markedsføring, events og projektledelse? Og drømmer du om at få mere erfaring inden for musikbranchen? Så er vores praktikstilling måske noget for dig!

Se praktikopslaget her:

MUSIKELSKENDE PRAKTIKANT TIL DIGITAL MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKATION

Ansøgningsfrist: Tirsdag d. 2. april kl. 09.00.

Foto: Lamin på Gimle d. 11. marts 2023 Fotograf: Xenia Holm.

Ansøgningsproces med fokus på diversitet

På Gimle betragter vi diversitet som en styrke og forudsætning for udvikling og innovation. Vi har derfor designet ansøgningsprocessen, så den så vidt muligt ikke, ubevidst frasorterer kandidater, der ikke minder om os selv.

Man ansøger via en ansøgningsformular og vil i første omgang ikke have mulighed for at sende os et CV eller referencer. Vi screener alene ansøgningerne ud fra besvarelserne. Finder vi dine svar interessant, vil vi enten bede dig om yderligere oplysninger eller indkalde dig til en samtale.

Alt det gør vi for at undgå at være påvirkede af ubevidste biases og tankemønstre, der knytter sig til køn, alder, udseende, nationalitet mv., når vi vurderer ansøgningerne. Ved at alle ansøgere besvarer de samme spørgsmål, sikrer vi desuden, at vi så vidt muligt vurderer alle ansøgere ud fra de samme kriterier og ikke ud fra mavefornemmelser og personlig præference.

< Tilbage til alle nyheder

Kommende arrangementer