RETNINGSLINJER - COVID-19

Vi er glade for, at vi snart kan mødes til store live-oplevelser igen. Genåbningen betyder, at vi i en periode skal gå til koncerter og shows på den måde, som mange af jer gæster kender fra efteråret 2020. For at undgå spredning af coronasmitte afholdes alle vores koncerter og shows naturligvis efter myndighedernes retningslinjer. 

Vi afventer desværre stadig de retningslinjer fra myndighederne, som er gældende fra d. 6. maj, hvor vi åbner. Men vi forventer, at restriktionerne vil være som beskrevet nedenfor - dog med den tilføjelse, at gæsterne skal fremvise et gyldigt coronapas.

Her på siden kan du læse om retningslinjerne.

Vi sender retningslinjerne til alle billetkøbere per mail et par dage før deres koncert. Hvis du har købt billet til andre end dig selv, så opfordrer vi dig til at dele oplysningerne med dem inden koncerten. Alle vores koncerter er for et siddende publikum. Gimle skal efterleve myndighedernes plads- og sundhedskrav. Derfor vil vi også have plads til færre gæster ad gangen, og vi skal lukke baren senest kl. 22.

Hvad betyder det for din koncert eller dit show?

Mange koncerter og shows bliver delt i to for at få plads til alle, der har billet. Andre bliver flyttet til Roskilde Kongrescenter. Vi informerer via mail, på gimle.dk og på arrangementets Facebook-begivenheden om ændringerne. Vi arbejder hele tiden på højtryk for at informere så snart en ændring er planlagt.

Retningslinjer COVID-19

Det er vores mål, at du som gæst kender de retningslinjer, der sikrer et så COVID-19-sikkert arrangement som muligt. Generelt gælder det, at vi beder alle gæster om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at holde afstand. Samtidig beder vi alle om at hoste og nyse i ærmet. Vær også opmærksom på, at råb, pift, sang o.l. desværre ikke er tilladt.

Vi opfordrer alle vores gæster til at downloade og anvende myndighedernes app smitte|stop, der kan hentes her

Vi opfordrer også til, at I kommer i god tid, men opstår der kø, er det vigtig, at du husker at holde afstand.

Krav om mundbind og ingen udskænkning efter kl. 22

Nye restriktioner betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer, færdes til og forlader arrangementet. Du må tage mundbindet af, når du har sat dig. Lige som restauranter, cafeér og barer skal vi lukke barerne lidt før kl. 22.00.

Vi opfordrer i øvrigt til, at I så vidt muligt betaler med kort.

Når I ankommer til Gimle og Roskilde Kongrescenter

Hvis I er flere, der gerne vil se koncerten eller showet sammen, opfordrer vi jer til at ankomme sammen. I vil så få muligheden for at sidde sammen som ét selskab.

For at minimere enhver risiko for smitte vil garderoben være lukket. Det er plads til at hænge en jakke på din stol, men lad gerne store jakker og tasker blive derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter, kan I gå ind i salen på egen hånd.

Hvis I ønsker at købe drikkevarer inden koncerten, opfordrer vi til, at det sker, inden I går ind i salen. I salen vil I møde vores personale, der hjælper med jer med at finde pladser med den rigtige afstand til andre selskaber. Der skal være en tom stol mellem dit selskab og næste selskab.

Selvom I kan se andre ledige pladser i salen, skal I blive på de pladser, som I bliver tildelt, hele koncerten igennem. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet.

Under koncerten og showet

Koncerten eller showet er siddende – råb, pift, sang o.l. er desværre ikke tilladt. Vi henstiller også til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at gå i baren og på toilettet under hele dit besøg i Roskilde Kongrescenter. Men det er ikke tilladt at tage ophold andre steder end i salen. Når du har købt dine drikkevarer, bedes du gå direkte tilbage til din plads – det samme gælder toiletbesøg. Personalet vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal gæster ved baren og på toiletterne ad gangen.

Efter koncerten og showet

Når koncerten eller showet er slut, vil der blive åbnet så mange døre, som muligt, så I kan holde afstand, mens salen og Roskilde Kongrescenter forlades roligt. Det er vigtigt, at I bliver siddende på jeres pladser, indtil selskabet ved siden af har rejst sig, og har forladt deres pladser. På den måde kan vi sammen sikre, at der holdes den nødvendige afstand.

Et trygt arrangement for alle

Vi glæder os til at se dig og har forberedt os på en så COVID-19-sikker oplevelse som overhovedet muligt, hvor det skal være trygt for alle gæster, musikere og personale. Vi vil hele tiden gennemføre koncerter og shows efter de anvisninger, vi får fra myndighederne.

Vi sørger for grundig rengøring af toiletter og andre kontaktpunkter undervejs, og der er gode muligheder for at vaske hænder og spritte af ved synlige håndspritdispensere.

Gimles frivillige er vant til at skabe en sikker oplevelse for alle og er trænet i de nye retningslinjer og hygiejnestandarder i forbindelse med COVID-19. Nogle ting vil måske tage lidt længere tid, så vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, da det er en ny virkelighed for os alle.

Vi glæder os meget til at se dig.