EN SIKKER OPLEVELSE FOR ALLE

Opdateret 13. januar

Retningslinjer covid-19
Det er vores mål, at du kender de retningslinjer, der sikrer en så covid-19-sikker koncert som muligt. Generelt gælder det, at vi beder alle gæster om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at holde afstand. Samtidig beder vi alle om at hoste og nyse i ærmet. Hvis du har symptomer på covid-19 på koncertdagen og venter på testsvar, beder vi dig om at blive hjemme. 

Krav om fremvisning af gyldigt coronapas
Du skal vise et gyldigt coronapas, når du skal til Gimles arrangementer eller besøge The Raven. Kravet om coronapas gælder for voksne og børn over 15 år.
Vi tjekker dit coronapas ved indgangen. For at minimere kødannelse opfordres du til at have dit coronapas klar, før du når indgangen. Fremvisning af coronapasset kan både ske elektronisk og i papirformat.

Læs mere om reglerne for gyldigt coronapas her.

Ingen stående arrangementer
Der er pt. ikke tilladt at stå op til vores arrangementer. Der vil derfor komme enkelte ændringer i koncertprogrammet, hvor stående koncerter bliver ændret til siddende.

Alle billetkøbere får direkte besked om eventuelle ændringer per mail.

Krav om mundbind
Du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer, færdes til og forlader koncerten. Du må tage mundbindet af, når du har sat dig. Besøger du vores café, The Raven, skal du også bruge mundbind eller visir, når du færdes.

The Raven er åben til kl. 23.00, baren lukker kl. 22.00.

Vi opfordrer i øvrigt til, at I så vidt muligt betaler med kort.

En tryg koncert for alle
Vi glæder os til at se jer og har forberedt os på en så COVID-19-sikker oplevelse som overhovedet muligt, hvor det skal være trygt for alle gæster, musikere og personale. Vi vil hele tiden gennemføre koncerter efter de anvisninger, vi får fra myndighederne.

Vi beder alle gæster om at følge sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger i samfundet om smitteforebyggende adfærd mv. så det er en tryg koncert for alle. 

Vi opfordrer også alle gæster til at downloade og anvende myndighedernes app smitte|stop, der kan hentes her.

Velkommen på Gimle!