Delta 2024

DELTA FESTIVAL 2024 – TA’ DEL – KOM MED PÅ DELTA-TEAMET

DELTA er et festivalforløb for unge eventmagere, der går til festival, mens andre går til fodbold. Og samtidig er DELTA er en musikfestival i Roskilde – skabt af unge for unge. I DELTA lærer du en masse om booking af musik, markedsføring, pre-produktion og afvikling – alt det, der skal til for at lave et godt musikarrangement. 

Hvis du er mellem 13 – 18 år, kan du være med til at planlægge DELTA 2024.


DELTA har siden 2020 haft stor succes med at præsentere upcoming og etablerede kunstnere side om side ved Optakt-koncerter og DELTA Musikfest 2022 med cirka 700 deltagende på Gimle i Roskilde.

MERE OM DELTA

DELTA festival er en unik mulighed for unge artister og bands, hvor de kan spille showcase-koncerter for et stort publikum, samt blive hørt af nogle af de vigtigste aktører i den danske musikbranche. Som medarrangør af festivalen bliver du en del af et kreativt fællesskab, hvor du får hands-on erfaring og medbestemmelse i alle aspekter omkring planlægning og afvikling af en festival. Dette omfatter bl.a. booking af upcoming og etablerede artister, PR og SoMe-content, skabelsen af en festival-vibe og samskabelse mellem artisterne på festivalen. Du bliver en del af en gruppe unge, som i fællesskab planlægger og debatterer, hvordan festivalen skal udformes. Det foregår i et anerkendende og trygt miljø, og giver dig værktøjer, du kan bruge videre i musik/eventbranchen eller i generelle situationer, hvor du har brug for projektledelse.

I 2022 var vi over 70 medskabere på selve festivaldagen og cirka 10 unge DELTA’er i planlægningsgruppen.

Var du ikke med på DELTA 2022, så se med her:

VIL DU SPILLE PÅ DELTA?

Vi modtager ikke længere ansøgninger om at spille på DELTA Festival 2023. Tak til alle jer, der har søgt.


I 2022 kunne du opleve:

DAYYANI PÅ ANGORA-SCENEN. FOTO: CARL RAVNBAK
TANDEM I TANKEN. FOTO: CARL RAVNBAK

KORT OM DELTA FESTIVAL

DELTA er Roskildes nye musikfestival med både tidens bedste danske kunstnere på en ny samskabende måde – sammen med unge på, bag og foran scenen og de bedste, unge bands blandt andet fra Roskilde.

DELTA Festival er levendegjort af et samarbejde mellem parter med hvert sit ekspertiseområde i forhold til musik og børne- og ungekultur: Gimle og Klub Øst Roskilde/RIA kollektivet.

DELTA støttes af Alle Tiders Musikby, Roskilde Festival, Statens Kunstfond og Tuborgfondet.

Har du spørgsmål til DELTA, så kontakt os på delta@gimle.dk

DELTA præsenterede i 2020 og 2021 minifestivalen Optakt. Fang lidt af stemningen her.

FØLG DELTA HER:


Kommende arrangementer