Bliv medlem – og få det hele til det halve!

Gimle for børns arrangementer er åbne for alle. Kom og se, om det er noget for dig. Hvis det er, kan du let melde dig ind.

Som medlem af Gimle for Børn kommer du ind til halv pris til alle vores arrangementer, så længe medlemskabet løber. Gimle for Børn har både en efterårs- og forårssæson, og du tegner normalt medlemskab for én sæson ad gangen. 

Medlemskab til efteråret 2022 kan købes her >>

Medlemskabet koster 250 kr. og giver ½ pris på entré for op til 6 personer (en god ven eller bedsteforældre må meget gerne tælle med i husstanden).

NB! Alle børn under 3 år har gratis adgang til alle arrangementer, med mindre andet er angivet.

Sådan køber du et medlemskab

- Medlemskab kan købes via linket her
- Du skal købe medlemskabet før du kan opnå rabat
- Når du har købt et medlemskab, får du en mail tilsendt, som indeholder et medlemskort. 

Sådan køber du billetter med rabat

- Medlemskabet er koblet op på din e-mail adresse, så når du har logget ind kan du købe billetter til medlemspris. Du må købe op til 6 billetter til medlemspris pr. arrangement. 
- Hvis du ønsker at købe billetter i døren eller i på The Raven, skal medlemskortet fremvises.

Giv Gimle for børn medlemskab i gave

Vil du dele de gode oplevelser med venner eller familie, så er der også mulighed for at give et medlemskab til Gimle for Børn i gave. Opgiv blot e-mail adressen på den du ønsker at give medlemskabet til i købsprocessen. 

Ved at støtte Gimle for børn, støtter du samtidig børnekulturen i Roskilde. Jo flere medlemmer, jo bedre tilbud kan vi skabe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem!