Vi er glade for at kunne offentliggøre at Lauge Hede Kjærum fra 1. juni 2019 er vores nye booking og produktionsansvarlige.
Lauge er 27 år gammel og opvokset i Roskilde, han er netop nu ved at afslutte sin uddannelse i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har tidligere læst Religionsvidenskab og Performance Design.

Lauge har erfaring fra Studenterhuset i København og KU´s forårsfestival indenfor booking og produktion, Copenhell som Project- og Street Marketing Coordinator, Ticketmaster som projektleder indenfor forbrugerindsigt og markedsundersøgelser, Roskilde Festival fra Team Music og Team Artist production som personlig assistent og projektleder, P6 Beat som producerassistent, RUST som freelance booker, RUC Performance Design som universitetsmedhjælper og vejleder og ikke mindst en erfaring som tidligere folkeskolepraktikant og senere frivillig i folkeskoletiden på Gimle.

Vi havde et rigtig stærkt ansøgerfelt med knap 90 ansøgere, og meget kvalificerede kandidater, hvor flere var oplagte til at kunne overtage opgaven.
Vi valgte at satse på en stærk ung kandidat med en meget stærk faglighed og solid uddannelsesmæssig baggrund med et analytisk fokus. Vi vælger at prioritere en kandidat med en god kontakt til det unge musikmiljø, et passioneret engagement i flere nichegenrer og et stort kendskab til den brede musikscene.

Lauge glæder sig til at vende hjem og starte i sit nye job: "Som tidligere Gimler og roskildenser af ophav og sjæl er det en stor ære at vende tilbage til Gimle. Jeg ser frem til at videreføre og udvikle Gimle i tæt samarbejde med det fantastiske hold af ildsjæle, der holder til ved den gamle vandtank på Helligkorsvej", udtaler Gimles nye booker.