Kære koncertgæst i Byparken.

Først og fremmest tak, fordi du har lyst til at deltage i Byparkskoncerterne i Roskilde. Vi forventer, at der kommer rigtig mange mennesker, og vi glæder os til at dele en fed oplevelse med dig! Her på siden kan du læse lidt praktisk information, der kan gøre din aften endnu bedre. Klik her og se et oversigtskort over Byparken. 

TIDER
D. 5. JULI:
18.00 Barerne åbner
19.30 Ginne Marker med band 
21.00 Katinka Band
22.30 Slut

D. 12. JULI:
18.00 Barerne åbner
19.00 RoseeLu
20.00 Blæst
21.20 PATINA
22.30 Slut

D. 19. JULI:
18.00 Barerne åbner
19.30 Pil
20.40 Lis Sørensen
22.00 Slut

D. 26. JULI:
18.00 Barerne åbner
19.30 Morgan Helltown & The Lost Cause
20.40 Allan Olsen
21.45 Slut

Parken er åben hele dagen, så man er velkommen i god tid f.eks. med en picnickurv.

LYD
Vi forventer rigtig mange gæster til koncerter, og vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse. Derfor har vi opgraderet scene og lydanlæg i forhold til de tidligere år. Der er ekstra højttalere midt i parken, så vi sikrer, at lyden kommer godt ud i parken. Vi følger de regler for lydniveau, som er fastlagt af Roskilde Kommune.

BELIGGENHED
Arrangementet foregår i Byparken i Roskilde, den officielle adresse er Frederiksborgvej 21, men der er adgang både fra Frederiksborgvej og Sankt Ibs Vej eller via Tuttesti eller Regenssti oppe fra byen.

Byparken ligger et kvarters gang fra Roskilde station, hvor der er regelmæssig forbindelse til resten af Sjælland. Kommer man med bus, så stopper buslinje 203 tæt på Byparken.

PARKERING
Da vi forventer rigtig mange gæster, anbefaler vi, at man kun kommer i bil, hvis man kommer langvejs fra. Der er meget begrænsede parkeringspladser ved Byparken, så parkér gerne på en af de større parkeringspladser lidt længere væk fra Byparken, alle er i gåafstand.

Vi henviser til de mange parkeringspladser i og omkring centrum af Roskilde. Der er en kort og smuk gåtur ned til parken. 

Her kan du se et kort med parkeringsmuligheder, bemærk, at de steder, der er markeret som tidsbegrænsede alle har fri parkering efter kl. 18.00. Ud over parkeringspladserne på kortet anbefaler vi Roskilde Kongrescenters store parkeringsplads, beliggende Møllehusvej 15, 4000 Roskilde. 

Der er et begrænset antal handicapparkeringspladser ved Roskilde Miniby. Der er indkørsel via Sankt Ibs Vej

Bemærk af sikkerhedsmæssige grunde er indkørslerne til parken spærret af på koncertdage, så det er ikke muligt at parkere ved Pipers hus. Det er af sikkerheds– og pladshensyn heller ikke tilladt at medbringe cykler i parken.

MEDBRAGTE CAMPINGSTOLE
Af hensyn til det øvrige publikum og af sikkerhedsmæssige grunde, må der ikke forefindes campingstole eller lignende i det forreste område ved scenen, dvs. området mellem scenen og lydpulten. I den øvrige del af parken, dvs. bag lydpulten, må campingstole gerne medbringes, men tag hensyn til de øvrige gæster.

MAD OG DRIKKE
Gimle har tre barer i selve parken, der serverer, øl, vand og vin. Foran Pipers hus er der også en bar. Herudover er restauranten og terrassen åben med både aftenkort og kaffe/kage. Skal du spise, er det en god ide at bestille bord.

TOILETTER
Der forefindes mobiltoiletter, urinaler og handicaptoilet til højre, skråt bag scenen.
Derudover er der offentlige toiletter i bygningen bag Pipers hus.

HANDICAP OG TILGÆNGELIGHED
Der er et podie til kørestolsbrugere centralt på pladsen, til højre for lydpulten. 
Der er handicaptoilet placeret sammen med de øvrige toiletter, til højre, skråt bag scenen.

Der er et begrænset antal handicapparkeringspladser ved Roskilde Miniby. Der er indkørsel via Sankt Ibs Vej

AFFALD OG SORTERING
Hjælp vores mange frivillige og brug de opstillede affaldsspande, der findes rundt omkring i parken.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig, og håber du får en uforglemmelig aften i Byparken.

Med venlig hilsen
Gimle Roskilde