Traditionen tro arrangerer Gimle, i samarbejde med Roskilde kommune, gratiskoncerter i Byparken fire tirsdage i juli. Programmet er nu opdateret med supportnavne.

Til sommerens første Byparkskoncert kan du opleve Birthe Kjær med sit store, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Det lokale band Candy Floss har fået æren af at varme publikum op. 

Tirsdagen efter kommer legendariske Østkyst Hustlers, der har opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits, sparker de gang i Byparken den 16. juli. Hiphop-stjerneskuddet Annelise sætter gang i festen.

Tirsdag d. 23. juli kan du opleve Pernille Rosendahl, der efter en fuldkommen udsolgt Danmarkstour, drager på sin første sommertour nogensinde. Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig - karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen". Sanger, producer, komponist, musiker og DJ, Astrid Engberg, sørger for at sætte den helt rigtige stemning inden Pernille Rosendahl går på. 

Sidst, men ikke mindst, kan du opleve Poul Krebs & Band d. 30. juli. Det bliver selvfølgelig med et repertoire der både rummer de store klassikere og de største hits – og det bliver selvfølgelig også i det bedste selskab, med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas). De albumaktuelle spillemænd i B-siden varmer jer op med fællessang, dans, guitarsoloer og korarrangementer.

Koncerterne vil lige som sidste år finde sted på en scene der står i bunden af Byparken og spiller op mod Pipers Hus. Dette giver et godt udsyn for et stort publikum og koncerterne indrammes af den smukke udsigt ud over Roskilde Fjord.

Spillestedsleder på Gimle, Lars Sloth, udtaler:
”Vi er super stolte over at kunne præsentere et virkelig stærkt program for Byparkskoncerterne i Roskilde i 2019. At vi igen kan præsentere så stærkt et program og måske et af de stærkeste til dato, skyldes ene og alene at Kultur- og idrætsudvalget valgte at følge vores ansøgning, og bevilge ekstra midler til årets koncerter. Nu glæder vi os til sommerens komme og fire helt fantastiske sommeraftener i live-musikkens tegn.”

Formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Claus Larsen udtaler: 
”Byparkskoncerterne er blevet en succes, der rækker langt ud over kommunegrænsen. De er både blevet til en rigtig fin reklame for Roskilde Kommune, samtidig med at de glæder mange af vores borgere. Derfor har vi også i Kultur- og Idrætsudvalget valgt at øge støtten til arrangementerne, så de kan gennemføres med det store publikum og den fine kvalitet. Dette års program lever i høj grad op til standarden med musik for et meget bredt publikum. Jeg glæder mig til dette års koncerter”.

PROGRAM:
Tirsdag d. 9. juli: BIRTHE KJÆR & FEEL GOOD BAND + SUPPORT: CANDY FLOSS
Tirsdag d. 16. juli: ØSTKYST HUSTLERS + SUPPORT: ANNELISE
Tirsdag d. 23. juli: PERNILLE ROSENDAHL + SUPPORT: ASTRID ENGBERG 
Tirsdag d. 30. juli: POUL KREBS & BAND + SUPPORT: B-SIDEN

Musikken starter kl. 19.30 i Roskilde Bypark 

Gratis entré

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.