SOUND-TJEKs frivillige ildsjæle præsenterede det bedste af det bedste på den danske vækstlagsscene i 10 år, og udviklede en #Musikfamilie med over 250 bands. WAVE er et nyt koncertformat, hvor der er fokus på good vibes og gode koncertoplevelser. Nu mødes de to koncepter for første gang i SOUNDWAVE, hvor du får to dage med den bedste, nye, danske musik. Der har indtil nu stået ”special guest” på fredagens line-up – nu kan vi afsløre at den særlige gæst er LYDMOR.  

Lydmor er en af de artister SOUND-TJEK har fuldt rigtig tæt igennem årene. Lydmor har været medlem af SOUND-TJEKs #Musikfamilie siden de præsenterede hende tilbage i 2011. De har fulgt hendes udlandseventyr, Trust Tourer og koncerter på spillesteder over hele landet. Hun er ifølge SOUND-TJEK, en af de mest spændende artister vi har herhjemme. Hendes rejse har været i gang i mange år, men er samtidig kun lige begyndt!

Lydmor om SOUND-TJEK: 
”Det har jo vist sig, at de er ret gode til at gætte på, hvem den danske musikbranche tager til sig. Jeg er helt automatisk begyndt at holde øje med deres bookinger, fordi jeg ved, at det er dét sted i Danmark, hvor man har størst sandsynlighed for at spotte noget nyt og spændende.” – Lydmor.

Udover Lydmor, kan du bl.a. også opleve The Entrepreneurs, Farveblind, Ravi Kuma og Fuld Effekt. 

Se hele line-uppet for SoundWave her:

Torsdag d. 14. november

Fredag d. 15. november
 

PRIS: TORSDAG 110 KR. / FREDAG 185 KR.

VED KØB AF GIMLES BRONZERAVN-KORT TIL BLOT 150 KR. FÅR DU ADGANG TIL BEGGE DAGE SAMT MANGE UDVALGTE KONCERTER I DEN INDEVÆRENDE SÆSON.