Skal dine venner uden dig til New York, Berlin eller et andet kedeligt sted i efterårsferien? Fortvivl ej! I uge 42 går turen nemlig til Gimle. Her kan du komme på en mindeværdig rejse i efterårsferien, ikke bare til ét land, men fire lande - lige her i Gimles café!

I Gimles café er personalet europæiske volontører, der er i Danmark som en del af EU-programmet European Solidarity Corps. I løbet af deres ophold arbejder de med mange forskellige events og lærer samtidig det danske sprog og kultur - nu er det vores tur, til at møde deres kulturer. 
De vil i efterårsferien tage dig med til deres hjemstavn. Hver dag går turen til et nyt land, hvor du kan opleve kulturen og maden.
Til sidst på ugen, vil vi slutte af med en fest, hvor i kan forberede jer på at komme tilbage til Danmark.

Wir sehen uns! Nos vemos! побачимось! (Pobachymos)! ! اراك (Arak).

REJSEGUIDE

Tirsdag d.15/10 - Turen går til Østrig 
I pilgrimmenes fodspor, tager vi på tur, til det jodlende land, med frisk luft direkte fra alperne. Lange plankeborde, med fællesskål i store ægte ølkrus, og solide måltid på bordet - Das ist leben! 

Onsdag d.16/10 - Turen går til Spanien 
Man kan allerede mærke solen på ens hud, høre den spanske guitar blive spillet på torvet, duften af frisk lime og smagen af frugt i sangriaen.

Fredag d.18/10 - Turen går til Ukraine 
På restauranterne bliver der nydt en masse gennemsigtige flasker, men der nydes også andre drikke og madvarer med masser af smag der slår igennem, og kan gøre dig mindst lige så glad. 

Lørdag d.19/10 - Turen går til Tunesien 
Du vil blive ramt af en bølge af varme og krydderier - karry, yasmin og uld fra de mange tæpper der ligger og hænger langs væggene i smukke mønstre, mens du sidder på din sivmåtte og nyder vandpipen. 

Lørdag d.19/10 Turen går hjem til Danmark 

Pak tasken, og så ses vi på Gimle!