NY SPILLESTEDSLEDER TIL GIMLE

Torben Eik Jacobsen starter den 1. november som ny spillestedsleder på Gimle, Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus. Torben kommer fra en stilling som direktør i Tempi, og til Gimle bringer han visioner, energi og omfattende erfaring med udvikling og mangfoldiggørelse af kunst- og kulturlivet.

Gimle har søgt en spillestedsleder, der i samarbejde med den øvrige ledelse kan fastholde Gimles høje kunstneriske flyvehøjde, og som har den energi og de kompetencer, der skal til for at sikre, at Gimle er en attraktiv arbejdsplads for ansatte og frivillige. Og nu er søgningen forbi. Torben Eik Jacobsen er et perfekt match til Gimle og han vil tilføre spillestedet kæmpe værdi, lyder det fra bestyrelsesleder Anders Wahren:

Der har været overvældende stor interesse for stillingen som leder på Gimle, og i et meget stærkt felt skilte Torben sig ud. God og professionel ledelse er et afgørende parameter for Gimles succes, og derfor har det også været afgørende for valget af Torben, at han har omfattende erfaring som personaleleder og med strategi- og udviklingsprocesser. Vi er overbeviste om at han kan bibringe lige præcis den blanding af strategisk tænkning, stærk metodik, engageret personaleledelse og kulturpolitisk indsigt som vi var på udkig efter. På bestyrelsens vegne ser jeg meget frem til samarbejdet med Torben!

Torben Eik Jacobsen brænder for at udbrede interessen for kunst og kultur gennem udvikling og produktion af musikoplevelser, der taler til målgrupper på tværs af alder, interesser og kulturforbrug. Og netop de erfaringer, glæder Torben sig til at give sig i kast med på Gimle:

Jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af Gimle og til at kommet tættere på musikken, på publikum og på de frivillige ildsjæle, der gør det hele muligt. Men det er også med en vis ærefrygt og ydmyghed at jeg starter, for Gimle er et helt særligt sted med en stor betydning både lokalt og nationalt – et visionært og rummelige kulturhus, der favner det folkelige såvel som det innovative og er et vigtigt samlingssted for lokalområdets kultur-iværksættere, frivillige og ildsjæle. Alt det vil jeg som leder gøre mit ypperste for at værne om.

Gimles team af ansatte og frivillige glæder sig til at byde Torben velkommen den 1. november.

Foto: Sophie Bech
< Tilbage til alle nyheder

Kommende arrangementer