14/06/2017

Sommerens Byparkskoncerter

Programmet er klar

Traditionen tro arrangerer Gimle, i samarbejde med Roskilde kommune, gratiskoncerter i Byparken fire tirsdage i juli. Børneunderholdningen starter kl. 18.30 og der er musik fra kl. 19.30.

Vi er stolte af at kunne præsentere endnu et stærkt program til årets Byparkskoncerter. Som noget nyt har Gimle overtaget alle 4 tirsdage, og vi glæder os til at give gæsterne fantastiske oplevelser til Wafande, Jacob Dinesen, Johnny Madsen Band og Folkeklubben.  

Koncerterne vil lige som sidste år finde sted på en scene der står i bunden af Byparken og spiller op mod Pipers Hus. Dette giver et godt udsyn for et meget større publikum og koncerterne indrammes af den smukke udsigt ud over Roskilde Fjord. Placeringen blev afprøvet i 2016 og fik rigtig flot feedback.

I 2017 vil lyden blive optimeret så den bedre kan dække hele det nye publikumsområde og de mange ekstra gæster, der arbejdes også på en opgradering af scenelyset. Derudover vil der være fokus på at optimere barplacering og skiltning så vi kan levere en bedre og hurtigere service til det øgede antal gæster.

Spillestedsleder på Gimle, Lars Sloth, udtaler:

Vi glæder os rigtig meget til at følge op på sidste års store koncertsuccesser i Byparken! Vi præsenterer i år hele fire hovednavne både gammelkendte artister og den helt nye stjerne Jacob Dinesen som er årets scoop! Vi kommer godt omkring i det musikalske landskab med et rigtig stærkt program der appellerer bredt. Nu glæder vi os bare til at det bliver juli så byparken igen kan summe af liv og musik.

Birgit Petersen fra Kultur- og Idrætsudvalget udtaler:

Bypark koncerterne er en fin og god tradition, som til stadighed udvikler sig, ikke mindst nu, hvor Gimle har overtaget det fulde ansvar for koncerterne. Når vejret er godt trækker tirsdagskoncerterne nu folk fra både syd og nord i kommunen - ja fra hele Sjælland. Det er dejligt, at aftenerne er ved at blive et tilløbsstykke for børnefamilier og bedsteforældre, som nyder børneunderholdningen inden orkestrene går på

PROGRAM: 

Tirsdag d. 4. juli: WAFANDE MED BAND 

Tirsdag d. 11. juli: JACOB DINESEN + SUPPORT: BELLHOUND CHOIR (SOLO)  

Tirsdag d. 18. juli: JOHNNY MADSEN BAND + SUPPORT: MARC FACCHINI (DUO) 

Tirsdag d. 25. juli: FOLKEKLUBBEN + SUPPORT: JEPPE SKOV 

Alle dage fra kl. 18.30 i Roskilde Bypark - Musikken starter kl. 19.30 

Gratis entré 

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle. 

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE