Kok på fuld tid søges til Gimles café

Gimle, Roskildes Regionale spillested søger en dygtig kok til vores café.

Tiltrædelse 1/9 – 1/10 eller snarest muligt derefter.

Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus. Vi tilbyder Roskildes beboere en bred vifte af kulturelle arrangementer med kvalitet, indhold og mangfoldighed. Udover caféen har vi en meget aktiv koncertsal med arrangementer mange gange hver uge.

Læs mere om Gimle på www.gimle.dk

Vi forestiller os at du er:

Gerne uddannet kok, cater, anden relevant uddannelse, alternativt har du en solid køkkenerfaring. Har styr på grundlæggende tilberedningsmetoder. Er kreativ. Er god til engelsk. Har sans for smag og kvalitet. Kan motivere og indgå i et tæt samarbejde med frivillige. Er god til at harbejde under tidspres og have mange bolde i luften, og samtidig formå at yde en god service. Brænder for at lave mad med en ung profil, og er nysgerrig efter nye tendenser. Har god kendskab til hygiejne og egenkontrol. Har interesse i at varetage administrative opgaver i forbindelse med køkkendriften. Det er et plus hvis du har erfaring med/interesse for de administrative opgaver i et køkken herunder: varebestilling, vagtplaner, køkkenøkonomi, tilbudsgivning, kundekontakt m.m.

Vi tilbyder:

En fuldtidsstilling, 37,5 timer om ugen. En spændende dynamisk og hyggelig arbejdsplads. Søde unge kolleger og frivillige. Fleksibel vagtplanlægning i samarbejde med den anden kok. Stor indflydelse på menuplanlægning og køkkenets udvikling.
Du vil indgå i et team af to kokke der sammen driver Gimles køkken. Cafeen og køkkenet er netop nu i en udviklingsfase hvor du vil få indflydelse på den videre udvikling.


Du brænder for at lave god mad, og finder det spændende hele tiden at forny dig. Du kan finde tilfredsstillelse og inspiration i at lave enkle retter i god kvalitet til café og frivillige, samt have overblikket til at lave spændende menuer til et bryllup eller en reception. Du sætter en ære i altid at give gæsterne en god oplevelse, og gøre hver dag til en god arbejdsdag for ansatte og frivillige.

Hvad er Gimles Café

Gimles café er en hyggelig og afslappet kulturcafe, som er en del af spillestedet Gimle.

Der er åbent 6 dage om ugen, tirsdag til søndag, køkkenet lukker kl. 20.00 undtagen søndag hvor køkkenet lukker kl. 15.00. Cafeen har et lille men godt cafémenukort med skiftende retter. Caféen huser et væld af arrangementer som eksempelvis koncerter. Caféen byder velkommen til unge og gamle, men er især velbesøgt af vores frivillige og her er et rigtig godt ungt miljø. Cafepersonalet kommer fra hele Europa, for at arbejde frivilligt i et år på Gimle.

Ud over mad til caféen, leveres der meget mad internt til bands og frivillige, mad til udlejninger på Gimle, samt mad ud af huset.
Vi har fokus på madspild og bæredygtighed.

Jobbet

Der er tale om en fuldtidsstilling i turnus med en anden kok.

Du skal regne med at skulle arbejde hver anden weekend. Vi søger en person, der kan arbejde selvstændigt, har lyst til at tage del i det administrative ansvar og ikke er bange for udfordringer.

Du er meget velkommen til at kontakte kok Laust Hougaard Sørensen på Laust@gimle.dk eller tlf. 30702221 hvis du har spørgsmål til jobbet.

Send en motiveret skriftlig ansøgning, CV + billede til ans@gimle.dk - Ansøgningsfrist torsdag 16. august.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE