Lørdag 02. Dec 2017

SOUND-TJEK Festival

Fredag og lørdag står i vækstlagets og musikfamiliens tegn. Der skiftes mellem koncerter i Tanken og Kælderen, så du kan nå at opleve mest mulig ny musik.

Sammen med Gimles frivillige står SOUND-TJEK klar til at give dig årets nye musikalske oplevelse - du får muligheden for at kunne prale over for dine venner og sige "jeg hørte dem altså først - nemlig til SOUND-TJEK Festival '17!"

SOUND-TJEK er drevet af glæden ved opdagelsen af ny musik. Det primære formål er at formidle vækstlagsmusik både på de fysiske og virtuelle scener. Musikentusiasterne bidrager til artisternes fremtid i musikbranchen gennem netværk og uforbeholden hjælp. Alt dette udgør SOUND-TJEK-familien, som er en vigtig del af gruppens arbejde - de inviterer kunstnerne til at være en del af en kæmpe musikfamilie.

Partoutbillet 130 kr. + gebyr.

Endagsbillet 80 kr. + gebyr.

Halv pris med studiekort eller som frivillig på en anden festival eller spillested.

En del af Sølvravnen

Dørene åbner kl. 18.00

Koncerterne er stående.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter festivalen.

✖ LINE-UP ✖

Pala
Eirene
Vâlvâ
Natjager
Blå Nætter
Spring & I
The Oceans
The Bowdashes

Flere navne offentliggøres løbende.

De 5 tidligere år har vi kunne præsentere navne som The Entrepreneus, Katinka, Nick Sway, Grusom, Mund De Carlo, Jærv, Klub 27, Julias Moon, Mont Oliver, Förtress, Karl William, Sonja Hald, Alcoholic Faith Mission, Billow, The Frederik, Lydmor, Carlis, Sukker Lyn, Danni Toma, Kúra, Nelson Can, Schultz & Forever, Baby In Vain, Kadie Elder, Jørck, Get Your Gun og The Youth blot for at nævne nogle af dem.

► Om Gimle's fokus på up-coming... og Roskilde Musikby:

SOUND-TJEK består af en gruppe af Gimle's frivillige musikentusiaster der selv booker og sammen med resten af husets frivillige afvikler aftenen. SOUND-TJEK brænder for vækstlagsmusikken i Danmark og for at hjælpe vores musikfamilie.

SOUND-TJEK er drevet af glæden ved opdagelsen af ny musik. Det primære formål er at formidle vækstlagsmusik både på de fysiske og virtuelle scener. Musikentusiasterne bidrager til artisternes fremtid i musikbranchen gennem netværk og uforbeholden hjælp. Alt dette udgør SOUND-TJEK-familien, som er en vigtig del af gruppens arbejde – de inviterer kunstnerne til at være en del af en kæmpe musikfamilie.

Hvis du har forslag til bands / selv er artist, kontakt os på sound-tjek@gimle.dk - vi lytter til alt!

Carsten / Jonas / Thomas

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE