Fredag 23. Mar 2018

Marvelous Mosell + support: Fuld Effekt

FÅ BILLETTER!

På Gimle kan vi simpelthen ikke få nok af discospillende grammofoner, collagevideoer og kig-ærter med se-vitaminer. Derfor inviterer vi igen igen til koncert med mickity-mickity Mosell, som omdanner Tanken til et sandt retrounivers beklædt med lyriske finesser og kulørte beats. Som support kan du opleve det fremadstormende, Københavnske act 'Fuld Effekt', der blander elementer fra både klassisk hiphop, funk og soul.

Dørene åbner kl. 20.00
Pris i døren: 170 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)
Koncerten er stående

Tilbage i oktober udgav retrorapperen Marvelous Mosell – i samarbejde med sin hofproducer – Tue Track, hans længeventede debutalbum ’Magisk, Mytisk, Mageløs’. Albummet spræller af virtuos fortællesnilde, og har klaret sig umådelig pænt i de danske musikmedier, hvor kulturformidlere som GAFFA, Soundvenue og Berlingske alle har givet pladen 5 stjerner og flotte roser med på vejen. Soundvenue omtaler bl.a. albummet som ”(…) en sand opdagelsesrejse udi det leverpostejsdanske vokabulariums skjulte forunderligheder”, mens Berlingske kalder det ”(…) en af årets mest skamløst underholende rap-plader”.

MAGISK, MYTISK, MAGELØS-TOUR
Den efterfølgende tour, der bl.a. bragte ham forbi Gimle, blev udsolgt hurtigere end du kan nå at sige Antikommerciel Masseappel! Hvis ikke du nåede at sikre dig billet, så har du heldigvis chancen igen. I foråret 2018 er det nemlig igen muligt at opleve ”Den Bedste Danser” live, når ordsmeden og in house-produceren tager på en Magisk, Mytisk, Mageløs-tour rundt i det Danske Kongerige. Der bliver selvfølgelig delt gavmildt ud af kæk retrorap, lyriske tornadoer og forbudte dansetrin.

FULD EFFEKT
De er blevet kaldt Københavns mest funky act, og med deres iørefaldende tilgang til traditionel hiphop, er den dansksprogede kvartet parate til at bryde igennem lydmuren - Og hele Danmark skal med på turen!

Københavnske Fuld Effekt kan nok bedst beskrives som et medrivende funky miks af soul, funk og hiphop. Inspirationen er fra hiphoppens såvel som funkens guldalder, og med dansksprogede tekster samt et tidsløst popøre inviterer Fuld Effekt altid på gode tider. Live slynges der rim til højre og venstre, alt imens et iørefaldende omkvæd og den barbrystede Beefsupremes guitarkrumspring forenes, og bliver et helligt løfte om den store fest.

Hvem er de?
Fuld Effekt udgav i 2015 deres debut EP ’Indfanger Funk’ og afholdte releasekoncert i fantastiske ’Dome of Visions’. Før og sidenhen har bandet opnået stor liveerfaring gennem et utal af koncerter, bl.a. på Rust, i HusetKBH og til Distorion Festival. Der er derfor også stor opmærksomhed på drengene, og DR’s Karrierekanonen har eksempelvis sammenlignet dem med Marvolous Mosell himself.

Fuld Effekt blev dannet i 2012, og varsler nu en ny EP til foråret.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. 
Efter koncerten afholdes der Afterparty i Gimles Natcafé, klik her for mere info.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE