Lørdag 02. Sep 2017

GUTTER CITY FESTIVAL '17

Efter en stærk, stærkt festival i august 2016, kunne vi simpelthen ikke vente til 2018 med at gøre det igen. 2017 bliver året hvor vi (endnu engang) prøver noget nyt, og det bliver altså på Gimle at dette medrivende arrangement skal spille af. 

Gutter City Festival 2017 løber af stablen fredag d. 1. september og lørdag d. 2. september.

Dørene åbner kl. 16.00

Festivalen er stående

Det er med stolthed vi kan annoncere disse hårdtslående bands: 

Fredag 
The Nomads (S)
Los Plantronics (N)
Hola Ghost
The Toxics (FI)
Orcas

Lørdag
Flamin' Groovies (US)
Muck and The Mires (US)
Sleeping Beauties (US)
Grande Royale (S)
Alabama Black Snakes

Facebook-event her>>

Der er ikke muligt at købe endagsbilletter, men ved indløsning af din billet, får du udleveret to armbånd - et til fredag og et til lørdag. Derefter kan du enten kaste begge armbånd på dig selv eller dele ud af dem - det er op til dig!

Mad og drikke:
Gimles cafe vil kreere et udvalg af retter, som ligger i ånd med Gutter-ånden og baren vil sørger for, at der er kolde øl i glasset. Rygtet siger også, at der vil være mulighed for at købe Gutter Øl, som er med til at støtte foreningen Gutter Island.

Togafgange:
Der er ikke fælles bustransport fra København af, det tager kun 25 minutter med toget. Til gengæld vil vi indsætte en håndfuld Gutter-stewards med Fernet og bajere på udvalgte afgange. Mere info følger senere.

Stort set alle vestgående tog fra Københavns Hovedbanegård stopper i Roskilde, hvilket betyder der ca. er 8 afgange i timen. Togene tilbage til København køre hele natten ca. hver halve time.

Gutter City 2017 er støttet af Roskilde Kommune.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE