Fredag 19. Jan 2018

Die Herren

**UDSOLGT**
Die Herren - det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - på 25. år!!

Dørene åbner kl. 20.00

Koncerten er stående

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herrenkoncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension!

Hvad kan publikum forvente af ”U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystalisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt - kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne i ”U2-WeltKlasse”. Die Herrens har altid ønsket at nedbryde distancen – at få band og publikum til at føle sig som eet! At
udviske grænsen mellem scene og publikumsområde, og få det hele til at smelte sammen!

”U2-WeltKlasse” er Die Herren som velforberedt, veltrænet og veludhvilet, og klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig. Når Die Herren inviterer til U2-fest – er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af! Det bliver en ”Klasse”-fest – En ”U2-WeltKlasse”-fest! 

Koncertmenu

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en specialdesignet koncertmenu, som består af tre retter til 189 kr.:

- Forret: Varmrøget makrel - dildcreme - rugbrødchips
- Hovedret: Okse - kartoffel/rodfrugt - pebersauce
- Dessert: Æbletrifli 

Vi anbefaler ankomst kl. 18.00, så I har god tid til at nyde maden inden dørene til koncerten åbner kl. 20.00.

På grund af begrænsede antal pladser, er den en god idé at købe i forsalg eller reservere bord på bordreservation@gimle.dk.

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE