Tirsdag 21. Aug 2018

Cafékoncert: Rasmus Nelausen

Når Gimles café denne tirsdag aften får besøg af Rasmus Nelausen, vil man opleve en dygtig sangskriver, der opstod efter en periode med tvivl, spørgsmål og ulykkelig kærlighed - følelser der manifesterede sig i sangtekster og melodier, leveret i et univers, der balancerer mellem folk og pop.

Gimles Café
Koncertstart: kl. 20.00
Koncerten er siddende
Fri entré

Rasmus Nelausen er en 23-årig sanger, sangskriver og guitarist, der siden sommeren 2016 har været i gang at slå sine rødder fast i det danske sangskriver miljø. Halvdelen af hans liv har været fyldt med musik, med guitaren som hovedinstrument, og det kan høres i hans sange, der ofte er præget af melodiøse guitar melodier.
Siden han sprang ud som solo artist, har han optrådt rundt omkring i Danmark på diverse spillesteder og private festivaler. Derudover er det også blevet til optrædener på Skvulp Festival, Tønder Festival og Copenhagen Songwriters Festival, samt jobs i Tyskland og Norge. Rasmus Nelausens sange tager udgangspunkt i egne erfaringer og følelser, hvilket medvirker til nogle dybt personlige og følsomme sange om emner, alle kan relatere til; kærlighed, længsel, tvivl, glæde, sorg.

I December 2017 udgav Rasmus Nelausen EP'en ”If Strange Days Return”, der kan høres på alle streaming tjenester. EP’en blev udgivet digitalt igennem pladeselskabet Oak Mountain Black Swamp.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE