Søndag 17. Jun 2018

Bryan Ferry (UK) - FÅ BILLETTER!

FÅ BILLETTER!

Christopher Entertainment, Gimle & Roskilde Kongrescenter præsenterer: 

BRYAN FERRY (UK)

Gimle og Roskilde Kongrescenter præsenterer et navn i absolut verdensklasse, når den engelske gentleman Bryan Ferry går på scenen i Roskilde Kongrescenter d. 17. juni.

Billetsalget starter tirsdag d. 6. februar kl. 10.00.

PGA 1: 650 kr. + gebyr

PGA 2: 520 kr. + gebyr

PGA 3: 400 kr. + gebyr (pladsen kan have begrænset indkig til scenen)

Kørestol: 650 kr. + gebyr

Dørene til foyer og garderobe åbner kl. 18.30

Dørene til salen åbner kl. 19.00

Koncertstart kl. 20.00

Nummererede siddepladser i Sal D, Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde.

Bryan Ferry opnåede øjeblikkelig succes, da han stiftede bandet Roxy Music i 1971. Sideløbende har han haft en livlig solokarriere, der har placeret ham som en af de mest innovative sangere og lyrikere i nutidens popmusik.

Gennem klassiske kærlighedssange som "Stop Dance" og "Slave to Love" og sit arbejde på tværs af en række musikalske stilarter har Ferry løbende bekræftet sin position. Og nu har du mulighed for at opleve det anmelderroste popikon live i Roskilde Kongrescenter.

Både Ferrys solokarriere og Roxy Musics otte studiealbum, der alle er anerkendt som moderne klassikere, har haft stor indflydelse på moderne rock og popmusik. Den 2. februar genudgives Roxy Musics debutalbum i en super deluxe-udgave i forbindelse med albummets 45. års jubilæum, hvilket giver anledning til en storstilet Europaturné.

Bryan Ferry og Roxy Music bliver betragtet som både klassiske og moderne og står bag nogle af de mest elskede popsange igennem tiderne. Ferrys seneste danske koncerter har været totalt udsolgt og har fået stor ros af anmelderne, så der er en eksklusiv oplevelse i vente i Roskilde Kongrescenter d. 17. juni.

Koncerten afholdes i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Forlæng oplevelsen med en showmenu i Roskilde Kongrescenters restaurant inden koncerten. Showmenuen kan købes her.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE