Tirsdag 10. Jul 2018

Byparkkoncert: Rasmus Walter

Når de lange, lyse sommeraftener er over os, er det tid til koncerter i Byparken. Hver tirsdag i juli arrangerer Roskilde Kommune og Gimle koncerter i Roskilde Byparks helt særlige rammer.

Rasmus Walter udgav i november 2016, sit 4. Album ”Himmelflugt”, som bla. Indeholder singlerne ”Løber”, ”Frit Fald” og ”Ingenmandsland” Sidst nævnte skrevet og synges med Nik fra Nik & Jay.

Elisha er på som opvarmning.

Musikken starter kl. 19.30.

Der er fri entré og alle er velkommen.

Rasmus har turneret flittigt de sidste par år, og til stor succes. Rasmus ser meget frem til at komme på landevejen med bandet, og udtaler omkring album og sommer tour:‘’Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen, Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet sammen med alt det gamle. Håber festen fortsætter hvor den slap i efteråret ’15, vi skal nok gøre vores til det.’’

Med Elishas gennemtrængende vokal, hans evne til at lave melodier og skrive tekster kombineret med en udstråling og personlighed, der ikke findes mage til i Norden, er Elisha Sony Music Danmarks næste store, internationale satsning.

Underholdning for børn

Tryllekunstner Robert Mark:

Robert opnåede en fin placering til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic, nu optræder han i Byparken med de bedste numre fra en lang karrierer indenfor trylleri.
Børneunderholdning foregår på den lille børnescene ved Kulturbussen i Byparken, fra klokken 18:30

INFO:
Tirsdag d. 10. juli Roskilde Bypark 
Musikken starter kl. 19.30
Gratis entré

Byparkkoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE