Bartendere søges til Gimles Natcafé

Gimles Natcafé er Roskildes unikke bar og mødested, hvor du kan nyde en fyraftensøl eller blive og feste hele natten, fredag og lørdag. Gimles Natcafé udfolder sig efter mørkets frembrud og byder på de fedeste fester, hvor den gode musik kan være alt fra rock, corny 90’er-musik eller gode gamle slagere. Kodeordene er altid kvalitet, åbenhed og god stemning, hvad end vi holder temafest eller tager stemningen fra en god koncert i Tanken med over i Natcaféen.

Lige nu søger vi servicemindede bartendere, der kan være med til at skabe en fest for vores gæster og er klar til et job med fart på.


Her er, hvad vi forventer af dig, du:

- er minimum 18 år - vil deltage aktivt i at bibeholde Gimles gode omdømme i Roskilde
- er ung og bor i eller omkring Roskildeområdet
- er i stand til at skabe en fest for gæsterne
- har flair for at vælge musik - afhængigt af stemningen og gæsterne
- skal kunne lide at have travlt og besidde et godt overblik i travle situationer 
- er positiv, smilende og udadvendt
- er ansvarsbevidst og pligtopfyldende 
- har gerne barerfaring eller lignende
- er fleksibel og indstillet på at arbejde enten julenat eller nytårsnat
- er indstillet på at have 2-4 vagter om måneden

Åbningstider:
23:00 – 04:00

Generelt:
Vi lægger i høj grad vægt på, at du har lyst til at engagere dig i Gimles Natcafé, har energi til at planlægge og afvikle arrangementer samt idéer til at udvikle nye, fede koncepter og temaaftener. Du skal have motivation for at skabe fede oplevelser og gøre hver aften til noget helt særligt for gæsterne og dine kolleger. Det er vigtigt at du har flair for at udvælge musik, som kan være med til at skabe en fest eller vedligeholde en fortsat god stemning.

Som bartender i Gimles Natcafé bliver du en del af et travlt hus, hvor vi løfter i flok. Vi afholder hvert år ca. 300-400 arrangementer. Det er et ungt miljø med spændende arrangementer og super engagerede mennesker. Gimle har omkring 100-150 engagerede og uundværlige frivillige som afvikler arrangementerne og bruger huset dagligt, dag og nat. Derfor vil man også opleve, at mange af de frivillige er stamgæster i eget hus. Der er pt. ansat 8 fuldtidsansatte i Gimles Administration, hvor Gimles Natcafé vil have direkte kontakt til drift- og barlederen.


Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send en motiveret skriftlig ansøgning + CV og billede
til jannik@gimle.dk. Ansøgninger læses og behandles løbende.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE