Grøn Profil

Vi byder velkommen til Gimle's lidt grønnere café!

Økologi

Pr. 10/1-17 vil vi i caféen arbejde ud fra en grønnere profil. Det betyder at flere af råvarerne i vores retter er skiftet ud med økologi fx. mælk, smør og brød til sandwich og burgere, kartofler mv.
Det vil blive oplyst på en tavle i caféen, netop hvilke råvarer der er økologiske.

Der vil også være biodynamisk vin at finde i både en hvid og rød variant på vores nye vinkort.

Dyrevelfærd

Endvidere er dyrevelfærd noget vi har taget stilling til, derfor er vores konventionelle hakkebøf i Gimleburgeren, skiftet ud med kød fra danske fritgående kvæg.

Madspild

Det har i længere tid, været et fokuspunkt for os, ikke at smide mad ud, men vi vil i 2017 gøre endnu mere for at reducere madsvind fx ved at tilbyde vores frivillige medarbejdere (som ofte er unge studerende) at købe rester af dagens ret med hjem til en billig penge.

Vegetarere og Veganere

Vi har længe haft en vegetarisk udgave af vores brunch, men den kan nu også fåes som vegansk. Og sidst men ikke mindst kan vi nu præsentere den legendariske Gimleburger i både en vegetarisk og vegansk udgave.

Allergier

I baren kan du bestille laktosefri mælk til kaffen, og det er muligt at udskifte brødet til sandwich eller burger til glutenfri brød. Generelt vil vi tage mere hensyn til gæster med intollerencer og allergier. Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov, så løser vi det sammen.

Velkommen i Gimle's café!

 

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE