Grøn Profil

Vi byder velkommen til Gimles grønne café!

Økologi

I caféen har vi siden januar 2017 arbejdet ud fra en grønnere profil. Det betyder, at flere af råvarerne i vores retter er skiftet ud med økologi, så f.eks. mælk, æg, kaffe og brød altid er økologisk. Vi prioriterer også danske råvarer, så fragten er så kort som mulig.

På vores vinkort vil der både være biodynamisk rødvin og hvidvin.

Madspild

Det har i lang tid været et fokuspunkt for os ikke at smide mad ud, og vi har en gennemført en række tiltag for at reducere madspild. Vi tilbyder vores frivillige medarbejdere at købe rester af dagens ret med hjem til en god pris, og madaffald og frityreolie genanvendes gennem DAKA Refood til produktionen af biogas og andengenerations biodiesel – to grønne alternativer til forbrænding. I den forbindelse har vi også modtaget certificeringen REFOOD mærket mod madspild.

Vegetarer og veganere

Caféen har altid vegetariske og veganske retter på menukortet, og ikke mindst kan vi nu med glæde præsentere vores brunch og vores legendariske Gimlebruger i både en vegetarisk og vegansk udgave!

Allergier

I baren kan du bestille havremælk til kaffen, og det er muligt at udskifte brødet i sandwich eller burger til glutenfri brød. Vi vil gerne tage godt hensyn til gæster med intolerancer og allergier – oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige madbehov, så løser vi det sammen.

Velkommen i Gimles café!

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE